Woahaaa – Vad underbart!

Nu har vi äntligen stängt utgåvorna för hösten och jag kan gå in i lite djupare ”semester-mode” 😉
Nu har jag ringt Lars-Eric på Forever Health med förhoppning om att vi kan ses i nästa vecka och check out status för Candidan. Spännande, spännande!!
Nu har jag lite brådis eftersom vi snart ska till HUlans restaurang med jobbet och äta. Jág vet att man kan dricka drinkar 😉 där men mat (!) Ska bli spännande att se vad de har ett erbjuda för en sån som jag 😉

Ha en strålande kväll i sommarvärmen!
Aloha!

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments

 • Hej igen och tack för ditt svar! Ja där ser man, jag som trodde jag gjorde den lilla candidan en otjänst genom att tvinga i mig rismjölken, istället har den ju haft fest i princip varje dag! ;-). Nu blir det mandelmjölk framöver!
  Vad fint, nu ska jag lägga in en beställning på din webshop och handla lite goda saker. Hoppas att den är öppen så här i sommar så jag hinner få produkterna innan semester? 😉
  Ska bli spännande att höra hur det gått för dig med din candida vid ditt besök!

  Ha en underbar kväll nu och hoppas du hittar något gott att äta! 🙂

  P.s kom på..har du kokosoljan i kylen eller i rumstemperatur?:-) d.s

  kram Eva-Lena

 • Hej igen,

  Haha, det kan man tro…Istället blev det fest! Webbshoppen är öppen så det är bara att hugga in i godsakerna. Kokosoljan kan förvaras precis hur som helst. I kylen blir den hård och i rumstemperatur mjukare. Jag har den alltid i skafferiet förutom under de varmaste sommarmånaderna, då jag hivar in den i kylen…

  Aloha!
  K

  Kristina Fredriksson