Vetegräs – Blood of the plant!

Vilken underbar dag!!

Inte nog med att jag vaknar pigg som en mört…;-) Jag har varit så jä… produktiv hela förmiddagen och nu bär det av till ett möte, men först en svängom på Lemuria för en vetegräs shot! Utan den – my God! Snacka om alkaliserande och mineraliserande – Galet bra!! För de som ännu inte har fattat att prestation och kost hänger ihop som handen i handsken har MER att lära 😉 Det bränslet du ger till kroppen kommer att resultera i vilken energi du kommer att ha – så enkelt är det! Basic – precis som det ska ,-)
Jag har fått en del förfrågningar kring vad jag äter själv om dagarna och vilka Superfoods som är sådär alldeles extra bra mot förkylningar i Influensatider som dessa. Jag återkommer med lite härliga inlägg om det senare idag. Nu måste jag rusa!!
Ha den mest fantastiska dag!
Aloha!
Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *