Very Berry Smoothie

Morgonstund har BĂ€r i mun 😉 Vem skulle inte bli hög pĂ„ en smoothie av bĂ€r i mĂ€ngder?? Dessa superfoods skapar en Big Cocktail av antioxidanter, vitaminer och mineraler – en RejĂ€l cellboost!! Denna lĂ€ckerhet Ă€r kryddad av bĂ€r som hallon, blĂ„bĂ€r, goji, acai – spetsad med e-vit och greens – Yummi!!!

Liknande inlÀgg

LĂ€mna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

2 comments

 • Rolig blogg, den ska jag följa! Är sjĂ€lv sugen pĂ„ att integrera lite raw food i kosten, och sen fĂ„r man se, blir man sĂ„dĂ€r pigg och glad som det sĂ€gs lĂ€r jag ju bara fortsĂ€tta:)
  Jag funderar pÄ det hÀr med blender och matberedare dock. SjÀlv har jag bara det förstnÀmda, och inte en sÀrskilt stark sÄdan heller. NÀr du mixar ner gojibÀr, blir de alltid helt söndermixade dÄ eller tar du till matberedaren?

 • Hej Susanna!
  Kul att du gillar Boggen. Jag Ă€r övertygad om att du kommer att fĂ„ en kick av Rawfood 😉
  NĂ€r det gĂ€ller blenders Ă€r det viktigt att ha en bra sĂ„dan, Ă€ven om de billigare varianterna absolut gör sitt jobb! Jag mixar allt i min blender och bökar inte runt med att köra i matberedaren 😉
  Lycka till!
  /Kristina