Very Berry Cocktail…!!!


Wow, vad säger man efter en helg som denna!??

Sol, bad, värme, kallhäll, Årsta havsbad, Grillning på Dalarö, frisk luft, naturen, bra mat….Mmmm, detta är livet 😉 Och snart är det semester…Tja, nu har väl snart 2 veckor gått av min detox och jag avslutar denna men fortsätter som vanligt med Rawfoods och Superfoods…
Jag kan känna att det är allt viktigare att NU innan sommaren kommer preppa kroppen med ett starkt försvar inifrån, så att jag inte bränner mig utan att huden blir stark och får en fin gyllenbrun färg! Det blir ju ovanligt lite mat varma dagar som dessa och då är det extra viktigt att det man äter är det absolut bästa!
Frukosten för mig blev en Very Berry Smoothie som är toppen för huden, lunchen blev melon och en liten banan innan middagen kl 17 som bestod i en fräsch sallad med avokado och lite ekologisk mozarella ost(!) Men visst ska jag medge att jag kände av den i magen, när man inte är van, haha…Mycket intressant hur kroppen reagerar. 
Very Berry Cocktail
2 dl vatten
2 dl frysta hallon
1/3 banan
1 näve gojibär
1 msk greens
1 tsk acai
1 tsk nyponpulver
1 tsk granatäppelpulver
1 tsk camu camu
Blend and Drink the most heavenly of all drinks!!!
Helgen har med andra ord varit fantastisk. Jag ska nu småpyssla med lite projekt inför veckan och ladda för Deva Premal & Miten – konserten på Tisdag kväll i Konserthuset i Stockholm. Alltså, den kommer att bli helt fantastisk!!
Ha den skönaste kvällen!
Namaste
Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 comments

 • Hej! Ja visst har det varit en helt underbar helg. Njuter i fulla drag av detta ljuvliga väder! Vilken fin blogg du har fixat, blir inspirerad varje gång jag läser dina inlägg. Du är så full av energi och optimism och det smittar ska du veta! 🙂 Dina recept innehåller en massa mums-mums och jag har lite frågor kring dem. Jag ser att du använder mandelmjölk ganska ofta i dina smoothies, var kan jag hitta den och är den bättre än ex rismjölk eller havremjölk? I ett tidigare inlägg har du skrivit om kokosoljans nytta för huden för att den ska tåla solen. Menar du att du inte använder solskydd alls och är det intag av kokosolja eller smörjer du den utanpå huden? Vilken av dina kokosprodukter brukar du använda, tänker nämligen göra en liten beställning i din shop! 🙂 Smoothien ovan nämner du också ska vara bra för att huden ska få ett bra skydd mot solen. Vilka produkter i receptet är det som fungerar som en booster för huden?
  Jag har problem med mitt näringsupptag och det känns segt att få igång det, har du några tips/idéer vad jag kan göra för att underlätta, få igång och stärka mitt näringsupptag? Ex på superfoods? Jag har en produkt som heter Cellsyre från Holistic, är den bra för detta? Vad är skillnaden på den jmfr med Cellfood? Jag tappar oerhört mycket hår så jag förstår att jag inte får den näring som jag behöver, dessutom har jag ju candidan som härjar i kroppen fortfarande!
  Äter idag Ultralife från Helhetshälsa+proteinpulver från Holistic för att få i mig näring och för att gå upp lite i vikt.
  En sista fråga, din thaimassör verkar ju vara toppen, finns det möjlighet att få namn och tel.nr till henne? Jag har aldrig provat den typen av massage men den verkar göra gott för kropp och hälsa så blev sugen att prova! 🙂

  Kram från Candida-tjejen Eva-Lena 😉

 • Hej Eva-Lena,

  Härligt att bloggen känns inspirerande för dig – det är precis det som är meningen 😉 Så, till dina frågor!
  Vad gäller mandelmjölken så finsn de på välsorterade hälsokostbutiker. I stockholm finns den att fa tag i på Götgatans Hälsokost eller Gryningen på Folkungagatan. Det är åtminstone två alternativ. Mandelmjölken är betydligt bättre än de två övriga du nämner eftersom den innahåller mer protein. Havremjölken innehåller gluten o kolhydrater om du är glutenallergiker eller om du har candida. Rismjölken innehåller massor av socker och pga av det samt dess blaskiga konsistens så väljer jag bort den.

  Jag använder aldrig solskydd mer än i ansiktetm halsen och brösten och då kör jag Dr. Hauschas solkrämer. På huden använder jag bara bra kokosnötolja som är närande, återfuktande, skyddande och bara jävligt bra! De kokosprodukter jag använder är min egen kokosnötolja som jag har till allt – kroppen, hårinpackning, i smoothies etc…och för smoothies och desserter använder jag kokosnötsmöret som är alldeles himmelskt! Den är så gid, du skulle älska den. Den förstnämnda är dick viktigast eftersom du har candida och innehåller inget socker och som dessutom är antibakteriell. Den senare är en lyx förutsatt att du kan hålla dig till någon msk här och där och inte vräka i dig hela burken…;-)

  När det gäller superfoods för huden är det viktigt att välja sådana med hög andel antioxidanter, och här har vi främst gojibär, choklad, acai och granatäpple. Verkligen att rekommendera!
  Tips på att stärka ditt näringsupptag är att hålla candidan i chack samt att äta mat som absolberas lätt, juicer, smoothies, soppor etc…
  Cellsyre är visst bra, men till skillnad så innehåller den enbart syre och ingenting mer. Cellfood innehåller Värdefullt syre och väte + 78 spårmineraler, 34 enzymer, 17 aminosyror och elektrolyter. Man märker verkligen skillnad när man tar den!

  UltraLife ska ju vara bra, och så även proteinpulvret. Testa att variera också. Bättre Hälsa har ett proteinpulver baserat på hampa, ris och ärtor vilketär en helt vegetarisk variant in case du inte tål mjölk-äggprodukter. Hampaproteinet på webbshoppen är oxå värt att försöka.

  Du ska absolut testa thaimasssagen. Kontakta Eden Thai på 08-6502 110 och fråga efter Ken:-)

  Lycka till!
  /Kristina

 • Tack för ditt svar! Jag som trodde att jag varit duktig som använt rismjölken då det står på förpackningen att den är utan socker?! 🙁 Har försökt läsa mig till innehåll i de olika varianterna av mjölk och då tycker jag att alla varit med socker förutom rismjölken. Ja den smakar ju blä och är blaskig så kan jag ta mandelmjölken blir jag bara glad! 🙂
  Låter fantastiskt att du kan ha kokosolja på huden när du solar, trodde man brände sig rejält av olja men då ska här testas!
  Om jag uppfattat rätt så är kokosoljan helt utan socker medan kokossmöret inneh socker och eg inte är så bra nu när jag har candida? Låter ju annars oerhört gooodddd! 🙂
  Vad känner du i kroppen när du använder Cellfood? Piggare eller är det något som är bra för Candidan? Jag minns inte varför och när jag köpte min Cellsyre som jag har här hemma men har inte använt speciellt mycket så förmodligen har jag inte förstått nyttan av produkten! 😉
  Tack för dina övriga tips, toppen! Längtar redan nu efter en thaimassage! 🙂

  Ha en fin dag!
  // Eva-Lena