Nystart!


Wow, att starta någonting nytt känns alltid lika härligt! Rawfood.se har funnits under flera år och haft sina trogna besökare och närmare 1000 unika besökare i veckan! Bloggen har uppdaterats i princip dagligen fram tills juni/juli 2010. Vad har då hänt sedan dess? Jo, jag har gått igenom en graviditet och fått mitt första barn, en sann gudagåva och med det en nystart i mitt liv på flera plan; fysiskt, känslomässigt, mentalt och kostmässigt.

Graviditeten för mig innebar till största delen bra och hälsoriktig mat, men även ostfrallor och smågodis slant ner med jämna mellanrum. Som jag har har längtat att få göra en detox och återskapa lite mer vitalitet och energi! Min son Sebastian har precis slutat amma och jag kan nu se fram att planera för en detox inom väldigt kort!

Jag hade även planerat att börja blogga från Kalifornien idag, men efter att min underbaraste farmor somnat in, så blir vi tvungna att skjuta på resan, till en inte alltför avlägsen framtid ; )

Förutom min son så har även www.rawfood.se fått en nystart och make-over! Det nya sidan har en del likheter med den gamla, men det mesta är nytt, och så även visionen, forumet och diverse spännande samarbeten.

Jag är redo för ett än hälsosammare liv, nu ska vitaliteten tillbaka och energin flöda!!! Även om man är hemma och mammaledig så kan dagarna ibland vara späckade och dagarna alldeles Lovely! Nu kör vi!!

Aloha!
/Kristina

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments

 • Hej Kristina!

  Välkommen tillbaka till Bloggen och ett stort grattis till din härliga nya version av Rawfood.se!

  Jag såg att du/ni ska ha en Detox kurs i vår – när och var kommer den ske?

  M V H

  Andreas

 • Hej Andreas,

  Tack för det! Det känns härligt att få gör en nystart! Yes, det stämmer att vi skall ha en detoxkurs i Maj. Datum är inte satt ännu, så mer info om detta kommer att komma i bloggen relativt snart!

  Ha det så gott!
  /Krsitina