The Yellow Alkalizer

Shit, vilken underbar dag – Igen!!! Det slog mig helt plötsligt att jag ju börjar jobba igen den 1 augusti, och det är faktiskt BARA en månad kvar. Av någon märklig anledning så har jag fått i skallen att det skulle vara två månader kvar men ICKE!!! Ja, det känns med blandade känslor. Man kan ju lugnt konstatera att tiden går oerhört fort och 1 år säger bara swisch! Samtidigt undrar man vart tiden tog vägen och vad jag gjorde av den tiden!? Det är lätt att se bristerna istället för att se vad man faktiskt HAR åstadkommit under den lediga tiden och det är det jag själv måste påminna mig om;

1. Jag har nylanserat Rawfood.se
2. Jag har skaffat samarbetspartners till Rawfood.se
3. Rawfood.se erbjuder nu detoxkurser (passa på att anmäla dig till höstens kurs…)
4. Jag har blivit befordrad och fått en chefsroll på mitt vanliga jobb
5. Jag har medverkat i TV4 Nyhetsmorgon
6. Rawfood.se har idag ökat sina besöksantal till närmare 3000 i veckan!!!
7. Jag har tagit hand om och gett vår son det absolut bästa och mesta av det jag har – hittills

…hmmm, vad mer!? Spännande kontakter och kreativa idéer till kommande projekt. Jag tror att vi alla måste stanna upp emellanåt och faktiskt fokusera på vad vi gör och vad vi tycker om, dels för att ge oss själva en ärlig bild av vad vi faktiskt gör, men även för att få mer av det vi tycker om, i våra liv. Ah, det där kändes genast mycket bättre 😉

Hur som helst skulle aldrig rawfood.se har blivit besökt av närmare 3000 personer i veckan om det inte vore för att den förmedlar någonting bra och vettigt till er besökare. Maila gärna synpunkter och kommentera i bloggen för ett mer interaktivt media. Nya forumet skall läggas ut i dagarna och där vill vi verkligen att ni engagerar er med varandra!

Nu ska jag dricka upp min färskpressade juice och jobba vidare en liten stund! Önskar en den bästa kvällen!!!

Aloha

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 comments

 • Hej!
  Tack för tipset om huvudstående. Jag får säga att de krämpor jag haft nu är borta. Känner mig även lättare i kroppen-harmonisk är nog ordet. Vet att det ska vara bra för organen-yogan pratar väl om att massera organen för bättre befinnande-eller hur?
  Min tro är att det ofta tar lång tid innan folk förstår vad som de facto har hjälpt dom i livet. Jag pratar år innan saker går upp för dom så håll lågan lysande K. Du kommer få mera ved till den!
  Mvh
  LenA

  • JA, jag har oxå testat huvudstående!! På några dar blev jag som en ny människa 🙂 Kanon,tack!
   Anna Ax

 • Tiden går fort när man har roligt 😉
  Du har sannerligen åstadkommit massor det här året! Jag brukar själv göra såna där listor lagom till varje nyår för att checka av och det hjälper faktiskt att se svart på vitt att ett år inte bara passerat!
  Jag är hur lycklig som helst över ditt nylanserande av rawfood.se, är inne på sidan varje dag och låter mig inspireras. Tack för det 🙂
  Du är grym!!!