Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments

 • Hej Kristina! Flyttar upp ett inlägg jag skrev den 28 juni, så det inte faller bort. :-).
  Tack för ditt svar! Jag som trodde att jag varit duktig som använt rismjölken då det står på förpackningen att den är utan socker?! 🙁 Har försökt läsa mig till innehåll i de olika varianterna av mjölk och då tycker jag att alla varit med socker förutom rismjölken. Ja den smakar ju blä och är blaskig så kan jag ta mandelmjölken blir jag bara glad! 🙂
  Låter fantastiskt att du kan ha kokosolja på huden när du solar, trodde man brände sig rejält av olja men då ska här testas!
  Om jag uppfattat rätt så är kokosoljan helt utan socker medan kokossmöret inneh socker och eg inte är så bra nu när jag har candida? Låter ju annars oerhört gooodddd! 🙂
  Vad känner du i kroppen när du använder Cellfood? Piggare eller är det något som är bra för Candidan? Jag minns inte varför och när jag köpte min Cellsyre som jag har här hemma men har inte använt speciellt mycket så förmodligen har jag inte förstått nyttan av produkten! 😉
  Tack för dina övriga tips, toppen! Längtar redan nu efter en thaimassage! 🙂

  Ha en fin dag!
  // Eva-Lena

 • Hej Eva-Lena,

  Vilken tur att du flyttade upp ditt tidigare inlägg eftersom det lätt blir rörigt när man byter blogg!
  Om du läser innehållsförteckningen på Rismjölk så kan du säkert läsa under kolhydrater att det innehåller betydligt mer kolhydrater än andra alternativ och det är socker och stärkelse. A big No No vid Candida 😉 Och visst är den blaskig. Smakar som vatten med lite tillsatser i, haha…

  Du har helt rätt. kokosoljan är helt sockerfri och innehåller även substanser och ämnen som är bra vid candidan. Den är otroligt bra på att smörja kroppen innifrån. Avvakta med kokossmöret tills senare.

  Cellfood för mig är toppen! Jag blir absolut piggare men framför allt mätt eftersom näringen, enzymerna etc åker rakt ut i cellerna. Den är perfekt att ta om du har problem med matsmältningen!

  Lycka till och ha det BÄST.
  Aloha!