STOCKHOLM muesli

STOCKHOLM muesli

Mymuesli som öppnade i Stockholm på Mäster Samuelsgatan i våras har blivit otroligt populärt. Med sitt unika koncept erbjuder Mymuesli en stor variation av olika müslisorter och passar även den kräsnaste. Självfallet kan du blanda din egen med de råvaror som lockar ditt smaksinne bäst. Alla ingredienser är ekologiska!

Bara ett halvår efter lansering i Stockholm så lanseras nu Stockholm Muesli som är dedikerad till Stockholm och stockholmarna.

stockholm-muesli-mood2

Stockholm Muesli är noga framtagen utifrån de val av ingredienser som stockholmarna själva föredragit när de gjort sina beställningar av egenmixad muesli på Mymueslis hemsida. Blandningen blev en färgrik mix, precis som förpackningen och staden själv, innehållande en crunchy bas, hackade mandlar, jordgubbar, blåbär, aprikos  och äppelbitar – självklart är alla ingredienser dessutom helt ekologiska!

Till denna delikata smakupplevelse dedikerad huvudstaden krävdes en förpackning som kunde göra innehållet rättvisa. Efter en tids sökande bland Stockholms unga designers var det Kim Ihres gestaltning av Mariaberget på Södermalm som valdes för att pryda mueslituben. Kim som har kunskaper inom art directing samt som grafisk designer inspirerades av arkitekturen på Södermalm i sitt skapande och fann att Mariaberget speglade muslins färggranna och varierande innehåll väl.

Pris per för: 89 kr. För mer info klicka HÄR.

stockholm-product-badge

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *