Spirulina Shot

Vilken underbar dag, men jag känner mig allt lite trött efter att ha varit ute och sprungit runt en hel dag! Å andra sidan så försvann det snabbt när jag såg att jag hade fått ett paket fullt av spännande Rawfood prylar från Reneé Voltaire. Jag ska precis gå och hämta ut paketet få se vad som finns inuti!? Jag gjorde precis en powershot med Spirulina och blandad juice – Superb!!

Min känsla gällande spirulina är att den ger en riktigt bra effekt hos vissa och knappt någon märkbar effekt alls hos andra, vilket gör den än mer spännande. Det säger samtidigt att alla reagerar olika på superfoods, samt att alla superfoods inte passar alla människor. Så, även här är det viktigt att låta kroppen få visa om den vill ha eller ej! Ett tydligt exempel på detta är när jag blev gravid. Då gick Maca fetbort, jag kunde inte ens lukta på det! Mörk choklad gick oxå bort, medan den ljusare varianten istället blev mer lockande 😉 Däremot hinkade jag blutsaft och kunde inte få nog. När bebben sedan kom ville jag inte se röken av den, haha…Så det kan vara!

Nu ska jag och hämta ut paketet. Jag meddelar senare vad som finns i !!!

Ha den bästa kvällen!
Aloha

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 comments

 • hej
  Det är en aaning irriterande att det ska vara så att kroppen är så ”svajjig” att den inte vill vara konsekvent. Har hållit godissuget stången länge men nu går det bara inte, frå välja ett bättre socker.
  Varför ändras behoven så?
  ///Anna

  • 🙂
   testa Rene Voltaire´s kokos socker-håller blodsockret ischack och humöret på god nivå.
   Tjingeling
   Maria M.

  • Hej Anna,
   Visst är det irriterande att kroppen är ”svajjig”. Det är ganska häftigt faktiskt eftersom även vi människor är energier och påverkas av energier runtomkring. Jag tror att det är orsaken till denna ”svajjiga” känsla av kroppen! Det finns så mycket utanför kroppen som påverkar. Och om jag relaterar detta till rawfood så är de påverkbara faktorerna klimat, temperatur, ljuset, men även andra saker (tillskott) du äter som påverkar kroppen och då blir kanske förutsättningarna för andra livsmedel något annorlunda..;-)

 • HALLÅ,
  Maca? Ursäkta språket men vad är det för s-it! bortslänga pengar-har inte hänt nåt trots ett ahlvårs bruk.
  Fram för riktiga grejjer-sprulina e kanon.
  Tack för dian texter)
  AB

 • Oj, vad olika det är i livet: Maca har förändrat min syn på kärlekslivet totalt bara sådär. Ett sant afrodisikum. Kan rek! 😀
  Kram Jenny

  ps-spirulina funkar oxå)

  • Hej!!
   Måste bara resp, om jag hade vetat det jag vet idag för 8 år sedan så hade mitt liv sett helt annorlunda ut. Maka gör under!!
   /Fru Ängsvall

 • Var hos sjukvården nyligen för magproblem.
  Fick en antibios-säger väl en del-fungerade inte als.
  det visade siga tt jag saknade papanprotein vilket skapade problem i min metabolism. Knaprar nu papaya,annans, kiwi:) frisk.
  hejdå staten
  //JL