Sommar sommar sommar…

Hej! Wow vad tiden springer iväg!! Speciellt tydligt när man, all of a sudden, märker att det var i förrgår man gjorde det sista blogginlägget,  samtidigt som NI hör av er och undrar om jag har gått upp i rök 😉 Jag kan försäkra er om att det har jag INTE gjort!! Jag har bara haft fullt upp med huset (IDAG fick vi tillgång till kåken – Ah, vilken känsla), nyhetsbrev, semesterplanering etc…tja, lite smått och gott!

Jag hoppas att ni har haft en underbar helg! Vi har besökt kära bekanta på Tynningö i Skärgården och passat på att bada och sola – alldeles underbart!! Sebastian tar sina första simtag i livbojen och fullkomligt ÄLSKAR vatten!! Att vi sedan blev bjudna på den mest fantastiska sallad med granatäpple och lite fetaost gjorde känslan av dagen fullkomlig!!

Önskar er alla den bästa kvällen!!!!

Namaste

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *