Snart Midsommar!

Gud a härligt att få en lite längre ledighet! Jag uppskattar det verkligen!

Idag har jag varit o shoppat lyxprodukter på Gryningens hälsokost. Ett helt nytt Té som jag ska visa bild på så fort jag får ordning på den andra bloggen;-) Ekologisk Quinoa scrubb och en hudpasta gjord på Coconut oil, sheasmör och eteriska dofter – wow!!! De är helt grymma…Så, efter min Nlp-session hoppade jag in i duschen, skrubbade hela kroppen och ansiktet, la ansiktsmask och hårinpackning, för att sedan smörja in mig med min nya pasta – snacka om att man känner sig fräsch!

Nu springer jag omkring hemma i klänning och spelar Deva Premal och bara njuter av en stunds ledighet, med brinnande ljus och en härlig energi. Vad har jag hunnit äta idag? En smoothie och ett halvrått ägg, haha. Det är lustigt det där, att man ofta blir mer hungrig för att kompensera för dålig sömn. Själv har jag sovit ut idag och bara tagit det lugnt och vips behöver jag inte lika mycket mat. Detoxdrinken mättar ju iof oxå lite grann, och den känns väldigt bra!

Mmmmm….ingen stress, bara vila och ro. Jag är sååå lycklig. Nu ska jag förbereda maten för kvällen. Undrar vad det ska bli…En härlig sallad, eventuellt ungnsstekta grönsaker och Quinoa. Jag laddar salladen med massor av häliga seaweed – Yummie!! Önskar er alla en underbar kväll och en härlig midsommar!!! Jag håller bloggen uppdaterad;-)

Energikramar,
Namaste

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 comments

 • Hej Kristina,
  Tänkte höra med dig som är så insatt i allt med bra och nyttig kost, om det är ok att äta Vetegräs (pulver från Life Stream), Bio-Lecithin Granulat (från Naturell) samt Udo´s oljeblandning, Omega 3. Är det ok? Vill ju inte att något ska skada barnet.

  Stora kramar till dig! Du är toppen.

 • Ups, glömde lägga till att jag undrade om det är farligt att äta när man är gravid…

 • Hej Carin!

  Jag är varken läkare eller nutritionist och vill bara poängtera det innan jag ger dig mina tankar kring detta. Däremot tycker jag att vissa saker är mer självklara än andra vad gäller kosten när man är Gravid. Jag tror att det är jätteviktigt att du äter en bra kost och tar vissa kosttillskott när du är gravid. Jag längtar själv till den dagen jag blir gravid och känner ingen oro kring vilken mat jag kan äta och inte. Jag vet precis vad jag skulle lägga till / ta bort för att ge mitt barn det yttersta vad gäller näring.

  Vad som oxå är viktigt att veta är att kroppen ju är så finurlig att den prioriterar barnet och ger den den näring den behöver före dig. Var uppmärksam på VAD du blir sugen på och försök hitta vilka mineraler det kan tänka röra sig om. Mjölk, enligt mig, är helt uteslutet. Men många får det suget och då är det frågan om kalciumbrist (här kan man istället äta apeliner, tahini, solrosfrön etc…)

  Vad gäller de kosttillskotten du nämner så är Udos Choise en fantastisk produkt som jag absolut tycker att du ska fortsätta med. Det är sååå viktigt att barnet får bra fettsyror för hjärnans utveckling. Där kommer även Lecitin in i bilden som ju oxå påverkar hjärnan positivt. Kolla bara så att innehållet är 100% rent Lecitin (det mesta brukar utvinnas från soyabönan). Vetegräs är alkaliskt och klorofyllrikt och en helt ren och naturlig produkt laddad med allt du behöver. Life Stream har bra produkter och jag skulle verkligen rekommendera den om någon.
  Jag tar själv en blandning av Korn&Vetegr;äs med superclorella från Bättre Hälsa som är helt grym. Den passar dock inte dig just nu eftersom Clorella har en detoxande effekt vilket du bör undvika under denna period.

  Viktigt att du är lyhörd för kroppens behov och förändringar och anpassa dig efter det!

  Lycka till!!
  /Kristina

 • Du är så bra! Tusen tack!

  Kramar C