Snacka om späckad dag!

Snacka om späckad dag!

Sorry för sent inlägg men jag har varit på språng hela dagen och ska precis bege mig från jobbet till ett barnkalas. Barnkalas betyder ju alltid tårta men i detta fall så tokhoppar jag det
Jag har haft en sjukt produktiv dag sedan 5,30 i morse. Jag började med ett Kaffe-lavemang för att sedan sitta fast i bussen och inte hinna till mitt yogapass som då istället blev kondition och rygg-träning på Gymet! Frukosten blev en färskpressda juice på celleri, ingefära, grönt äpple och citron för att sedan mixa en härlig jordgubbsmoothie efter träningspasset. Lunchen blev sallad med avocado och oliver och nu precis en till bär smoothie med mandelmjölk, jordgubbar och gojibär, tillsammans med Hampa, camu camu och acai – en riktig Antioxidant Cocktail – Woahha!!

Ikväll blir det nog sängen tidigt för mig!
Aloha!

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 comments

 • Hej Kristina!
  Har varit borta några dagar så har inte kunnat svara på ditt senaste inlägg. Jag undrar om det finns möjlighet att köpa dina produkter i någon butik i Stockholm, vill gärna kunna känna och se på produkter men du kanske bara säljer de över nätet? :-). Tinkturen på Pau Dárco, Wormwood och Echinacea, hur tar du den och hur ofta? Hempshaken på Acai, är det i pulverform eller i bitar? Blandar man den med andra ingredienser? Undrar också lite över dina goda smoothies som du skriver om, i senaste inlägget nämner du att du använder äpple, är det ok att äta den frukten när man ska motarbeta Candida?
  Ja du frågorna är många som du ser men jag känner att jag kommit till en gräns nu när jag tappat all inspiration och har inga idéer kvar vad jag ska kunna äta och stoppa i mig under den här kuren! 🙂 Om du har ork, tid och möjlighet får du gärna skriva ner några “recept” på smoothies och annat gott som jag kan använda mig av under helv….tiden med Candidan! :-). Om känns enklare får du gärna maila till mig.
  Massor kramar till dig!!!
  Eva-Lena

 • Hej Eva-Lena,

  Än finns inte mina produkter ute i butik, och jag förstår att du vill klämma och känna, se och lukta, haha. Det är så det fungerar och så gör även jag! I dagsläget säljer jag de bara över nätet, och om du vill kan du ju alltid beställa dem och skulle du mot förmodan inte vara nöjd så kan du enkelt returnera dem. Det borde vi kunna lösa.

  När det gäller tinkturen är rekommendationerna, enligt mig, alldeles för låga, men flaskan måste ju räcka ett tag enligt tillverkaren…;-) Jag tror att flaskan rek 20-30 droppar, men jag tar det gånger 2 eller 3. Jag tar det ca tre ggr per dag. Ibland känner man att kroppen pallar mer och vill verkligen ha mer och då kan man absolut öka dosen. Det är ju absolut ingenting som är farligt.

  Hempshaken är i pulverform och blandas lätt med vatten, nötmjölk eller annan mjöl, alternativt i smoothie med bär (om du nu kan äta det). När det gäller äpple för att motarbeta candida kan jag bara svara utifrån min egen erfaranhet och kunskap. Gröna äpplen ex Granny smith innehåller betydligt mindre socker och är dessutom inte ens söta i smaken + att de innehåller mer syra vilket kan vara helt ok att inta någon gång då och då även om man har candida – Absolut. Jag juicar nästan ett helt äpple tillsammans med gurka, celleri och ingefära och med det så blir det en perfekt blandning av salter och socker (som ju är en liten mängd). Mer smoothiesrecept och bilder kommer med nya bloggen som ska vara klar när som helst!

  Ha det bästa dagen!!
  /Kristina

 • Tack snälla du för ditt svar och dina visa ord! Du är toppen och din positiva energi smittar. :-). Idag har jag syndat och tagit ett glas vin, det första på nio veckor, man är ju inte mer än människa och jag kunde inte stå emot, men det straffade sig ganska snabbt med värk i magen och jag riktigt ser framför mig hur svamparna förökar sig…:-( . Finns det något bra sätt att återställa balansen? Tinkturen?

  Dina inlägg gör min dag! Tack!
  / Eva-Lena