Smoothie med mungbönor

Underbar dag!

Jag vet inte hur det är med er, men jag MÅSTE bara lägga en energirik grund på morgonen för att kunna känna mig klar och skärpt! Färskpressade juicer eller smoothies på färska greens eller superfoods är ett måste!! Det är sådan skillnad att byta ut de tunga gröttallrikarna eller müsli etc mot en mer lättupptaglig frukost som direkt ”kickar in” ! Att göra till en vana att inkludera eller, under en period, byta ut den vanliga frukosten till supersmoothies gör sannerligen skillnad!!!

Idag snurrade jag en smoothie med mungbönor. Frysta jordgubbar, banan, gojibär, groddade mungbönor, lecitin, mandelsmör, havremjölk – Voalá!!! Nu är jag ready to GO!! Mungbönor är sjukt näringstäta och innehåller mängder av en variation av B-vitaminer (som vi vet bygger upp huden), samt stora mängder magnesium, järn, kalium och zink. Nu ska jag jobba vidare. Njuter av egentid tillsammans med min dator på Cafét i närheten.

Ha den bästa dagen!
Aloha

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 comments