Smoothie för både stora och små

Lovely Morning!

Jag får passa på att jobba undan lite småkrafs medan lillen sover. De är häftiga de små pyren, de tittar på de vuxna och vill göra likadant! När det kommer till att dricka smoothies så började det redan för flera månader sedan. När han då fick glaset med smoothie så blev han helt lyrisk och överväldigad – idag har det lagt sig något, även om han fortfarande älskar smoothies 😉

Morgonen till ära så gjorde jag en röd variant. När jag blir sugen på smoothies nuför tiden så är det mest färger jag blir sugen på, av någon märklig anledning. Jag har fått förklarat för mig att det kan hänga ihop med speciella chakran som behöver mer attention just där och då!! Jag jobbar på en ny spännande grej just nu gällande smoothies som jag kommer att presentera lite längre fram, och det har lite med ovanstående att göra!

 

 

Röd bärsmoothie:

1 dl Frysta jordgubbar
1 dl Frysta hallon
1 näve gojibär
1 tsk bipollen
mandelmjölk

Mixa till en slät och Yummie smoothie!!! EnjoY!

Nu ska jag snart ta Sebbe under armen och dra iväg på babysim 😉

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *