Slipp torr hud med Arganolja!

Slipp torr hud med Arganolja!

Vintertider innebär för många torr och glåmig hud men med Loelles ekologiska arganolja kan du enkelt återfukta huden och få en fantastisk lyster! Loelle lanserar nu sin populära arganolja i ny lyxig flaska med väldoftande grapefrukt och vanilj. De gör verkligen under för en trött och glåmig hud!

Arganolja är mycket rik på antioxidanter, essentiella fettsyror samt vitamin E och är effektiv på att mjukgöra och ge lyster till både hud, hår och naglar. Den tunna oljan tas snabbt upp av huden och har visat sig minimera uppkomsten av fina linjer, kan påskynda läkning och dess antiinflammatoriska egenskaper gör den lämplig för behandling av akne och psoriasis. Kort sagt en allt i allo-olja som bör finnas i var mans badrumsskåp!

IMG_1972

Grundaren av Loelle Organic Beauty hämtar arganoljan direkt från ett kvinnokooperativ i Marocko som de har ett nära samarbete med. Tillverkningen görs för hand av berberkvinnorna. Oljan bidrar inte bara till en bättre välfärd för kvinnorna och deras familjer, arganträden hjälper även till att minska den hotande ökenspridningen i området och är med på Unescos världsarvslista.

Pris för flaska, 50 ml, 199 kr.
Mer info om Loelles Arganolja och övriga produkter hittar du HÄR

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *