Silvershampoo med Arganolja för mjukt och glansigt hår

Silvershampoo med Arganolja för mjukt och glansigt hår

EXIT Haircare är en svensk hårvårdsserie med noga utvalda produkter som har utvecklats och testats i nära samarbete med professionella hårstylister. Serien består av ca tio produkter inom både vård och styling. Huvudingrediensen i alla produkter är marockansk Arganolja som jämnar ut hårets fibrer och ger håret näring, volym och glans.

ARGANOIL SCHAMPO 400 ML
En mild rengörande och färgbevarande schampo som återbygger torrt och skadat hår med arganolja, utan att tynga ner. Den vårdande formulan rengör håret varsamt och är skonsam mot färgpigment. Bruksanvisning: Fördela jämnt i vått hår. Massera in. Skölj noggrant. Upprepa om det behövs.

ARGANOIL BALSAM 400 ML
En utredande och färgbevarande balsam som återbygger torrt och skadat hår med arganolja. Detta balsam passar hår som har försvagats eller skadats av färg, kemisk behandling eller värmestyling. Rik på återbyggande och vårdande ämnen som återupplivar håret. Bruksanvisning: Pressa försiktigt ut vattnet ur håret efter schamponering och applicera balsam från hårbotten till topparna. Låt verka 1-2 minuter. Skölj noga.

Pris: 380kr

Mer info och kampanj just nu 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *