Shatavari – kvinnans bästa vän!

Shatavari – kvinnans bästa vän!

Förra veckan var jag på en pressfrukost där PUKKA lanserade sina nya teer Womankind, Motherkind Baby, Motherkind Pregnancy. Den förstnämnda har funnits på marknaden ett tag, de två sistnämnda är helt nya!

IMG_4239

Den gemensamma nämnaren för dessa teer är örten Shatavari. Shatavari har använts i tusentals år för att främja kvinnans hälsa i alla livsstadier. Nu har som sagt PUKKA lanserat nya teer med den kraftfulla örten.

Vi bjöds på en härlig frukost – rawfood, i form av bowls, cashewspread med tillhörande linfröknäcke, teerna givetvis och kambucha. Sååå gott!!

IMG_4199 IMG_4291

Nyheterna presenterades

IMG_4292

IMG_4289

7 skäl att testa Shatavari skulle kunna vara följande:

  • Hjälper till att balansera hormonerna i kvinnans alla livsstadier
  • Reglerar mentrautionscykeln
  • Förbättrar fertilitet  och libido
  • Stödjer ammande mammor, ökar mjölkflöde och kvantitet
  • Antiinflammatoriska egenskaper
  • Är en adaptogen som har reglerande effekt på hela kroppen
  • Minskar klimakteriebesvär
    Källa: Pukkaherbs.com

Womankind
Ett ekologiskt och rättvisemärkt te som sägs hjälpa till att reglera hormonbalansen för kvinnor i alla skeden i livet. En harmonisk blandning av tranbär, shatavari, söt vanilj och ros.

Motherkind Baby
Ett te för ammande mammor som innehåller de finaste ekologiska örterna som shatavari, fänkål och gurkmeja – ingredienser som sägs främja mjölkproduktionen.

Motherkind Pregnancy
Ett te med ekologiska örter som shatavari, nässla, hallonblad och pepparmynta – ingredienser som ska stödja blivande mammor.

Wholistic Shatavari kommer även som kapslar med koncentrerat extrakt för balanserandes av kvinnans hormoner genom hela livet.

IMG_4243

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *