Röda Bär Jihha


Hello friends,

Jag håller nu på att förbereda smoothies inför min prestation i programmet förkväll tomorrow!!
Man kan lugnt säga att jag håller mig till en mer mildare variant just nu, men imon smäller de i kulisserna och Carolina Gynning ska få sig en ordentlig omgång av Durians – en gång för alla 😉 Durians fantastiska egenskaper, smak och doft kommer att lämna ett djupt spår hos alla som närvarar denna kväll, haha
Red Delichious
1 banan
1 näve gojibär
1.5 dl frysta jordgubbar
1/2 dl frysta havtorn
3-4 dl mandelmjölk
Mixa och avnjut väl avkyld!
Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 comment

  • Nom nom! Jag har juicat så mycket så jag har glömt att man kan göra smoothies också. Får nog bli ett söndagsprojekt!