Red Berrie Smoothie

Gomorron och välkommen till en regnig men fantastisk dag!

Som vanligt önskar man att dygnet hade några fler timmar, och nu är jag på språng igen! Jag swishade snabbt ihop två delicious ones till mig och sambon. Nu ska jag bege mig ut på stan och sälja rå choklad 😉 Jag skickar receptet senare. Ha en grym dag!

Aloha!

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 comments

 • Hej,
  Varför ska jag äta Rawfood+ Blir livet enklare? Skulle inte tro det.
  Fina bilder.
  H

  • Hej Jan,
   Rawfood är bara ytterligare ett sätt att variera sin mat med. Det är nyttigt, frächt, annorlunda, gott och väldigt hälsosamt. Jag tror inte livet blir enklare för att man äter Rawfood. Det gäller att hitta sin egen livsstil som man mår bra av och som ger energi. Sen om man äter Rawfood eller inte spelar ingen roll. Jag tror dock att det är en markant skillnad i resultat om man lever mestadels på nyttig och hälsosam mat, därav mycket grönt, än om man skulle leva på snabbmat med allt vad det innehåller (tillsatser, mjöl, socker, salt etc…)
   Lycka till med DITT liv!

 • Hej Kristina!
  TAck för en färgrik sida. Jag har försökt logga in på forumet men hur gör jag?
  Mvh
  AA

  Ps.Vad är det för recept du pratar om?

  • Hej Anna,
   Tack för din kommentar! Vi håller på att utveckla forumet. Det kanske är bättre att vänta tills det är helt färdigt?? Jag meddelar hur som helst i bloggen när det är klart!
   MVH
   Kristina

 • Kristina,
  Var får du all energi ifrån? Är det alla Rawffod som gör dig sån? eller är du ett postivt energiknippe av födsel och ohejdad vana…
  Jag ska testa dina energibollar i helgen. Kanske ger lite sprutt.
  Atck för dian råd.
  Mvh
  LenA

  • Hej Lena,
   Energin har jag med mig sedan barnsben 😉 En positiv attityd och att ha nära vänner med en positiv attityd tror jag är viktigt! Det är klart att Rawfood också ger energi och glädje – helt klart! Men senaste 1.5 åren har jag varit gravid och ammat och då har nog min kost varit enbart 55-60% raw. Jag har dessutom druckit kaffe ibland, ost, bröd, etc…och det har helt klart dränerat på energin. SÅ, jag är fortfarande i startgropen av att långsamt öka innehållet av rawfood i min kost samt ta bort en del livsmedel som ej ger energi! Jag har dock inga som helst problem med att dricka vin ibland, någon riktigt grym espresso sometimes, ett härligt surdegsbröd med god olivolja – DET är njutning! Mmmmm….;-)
   MVH
   Kristina