Power Juices

Detta är den mest grundläggande och enklaste av juicer. Den ger en rejäl mineralkick och fuktboost. Perfekt för den mest känsligaste mage.

Ingredienser:

5 stjälkar selleri

½ gurka

½ äpple

Detta är en sann mineralboost! En powerboost som, för den ovane, kan kännas litte salt o bitter i smaken. Efter några glas av enna kommer din kropp att älska dig!

Ingredienser:

8 stjälkar selleri

6-8 blad grönkål

Denna juice innehåller enorma mängder av c—vitamin och kalcium, som är uppbyggande för hud och skelett, samt avgiftande för kroppen. Perfekt till frukost eller efter träning. Tillsätt gärna msm i denna!

Ingredienser:

2 apelsiner

2 citroner

1 grapefrukt

Svartrot har en starkt blodrenande effekt och är en bra bas för att hjälpa kroppen tillverka hormoner. Svartroten innehåller en av de största mängderna organiskt järn av alla livsmedel. Kål bidrar med stora mängder alkaliska mineraler för uppbyggnad av vävnader och förbättra miljön i den oftast försurade kroppen. Gurka och selleri gör smaken mildare och bidrar med elektriskt vatten och syre.

Ingredienser:

8 blad grönkål

4-6 stjälkar selleri

½ gurka

1 svartrot

1-2 äpplen (tillägg)

Kokosvattnet får du från 2-3 kokosnötter alt. köpa färdigt i tetrapack från speciella hälsobutiker. Kokosvattnet är det renaste och mest tillgängliga vatten för våra celler. Detta i kombination med spirulina som innehåller stora mängder högvärdigt och lättupptagligt protein och mineraler är detta en perfekt ”brain boost” for ”foggy days”.

Ingredienser:

1 glas kokosnötvatten

1 msk spirulina

Denna drink är kraftigt avgiftande för lymfsystemet och en sann booster för immunförsvaret. Känner du dig hängig och svullen i kroppen är detta den sanna medicinen.

Ingredienser:

10 blad grönkål

5 blad bokshoy

1 mogen röd jalapeno peppar

Detta är den ultimata sportdrycken för alla träningsanhängare då den innehåller vätska, mineraler, mängder av naturliga salter…ja, allt!

Ingredienser:

2 gurkor

5 stjälkar selleri

10 blad grönkål