Rawfood som livsstil

Rawfood som livsstil

Raw Food har på senare tid fått alltmer utrymme i press och media. Rawfood vågen med Hollywood i spetsen smittar av sig och kändisar såsom Uma Thurman, Natalie Portman, Ed Norton, Alicia Silverstone, Carol Alt, Pierce Brosnan, David Bowie & Iman, Moby, Prince, Sting, Donna Karan, Demi Moore är bara några av de anhängare av den revolutionerande Rawfood vågen som nu sprider sig som ringarna på vattnet.

De har anammat denna livsstil för maximal hälsa och skönhet. Woody Harrelson har tagit steget längre och skrivit en 400-sidig bok om Living Food. Livs-och karriärcoachen Anthony Robbins pratar övertygande om vikten av Rawfood för maximal prestation, liksom Apple Computers CEO Steve Jobs gjorde under sin livstid.

Vilken är då hemligheten bakom denna diet? Vilka effekter har densom gör att allt fler hakar på?

Tanken bakom Rawfood är att helt enkelt göra sig kvitt onödigt beroende av ämnen, substanser och kemikalier som dövar hjärnan och minimerar vår inre och yttre potential från att leva ett fullständigt högkvalitativt, harmoniskt och friskt liv.
Resultatet är istället att du med nyvunnen fysisk och mental energi, ett klarare och skarpare intellekt, nu med en större kreativitet, kan se klarare på problem och enklare hitta lösningar till dessa.Förutom ovanstående kommer, en friskare, spänstigare och mer slimmad kropp samt vackrare och klarare hy, på köpet.