Rawfood på EkobutikenVilken ljuvlig dag! Är precis hemkommen från en thaimassage med min personlige (!) thaimassör Ken – världens bästa!!! Idag har jag varit på ekobutiken och gjort en del shopping inför plåtningen av diverse special-smoothies som jag kommer att visa upp bla i bloggen framöver. Ser verkligen fram emot det! Nu står min älskling i köket och förbereder sen middag – en huge sallad med ekologisk getost!! Det blir ingen getost under detoxen kan jag lova!

Lägger in lite bilder från Ekobutiken som har en massa raw och superfoods. De hade tom fårr in Celtic Sea Salt som jag aldrig någonsin har sett i Sverige tidigare. Jag köpte den direkt!! Celtic Sea Salt anses vara det absolut främsta saltet ur hälsoperspektiv. Ta gärna några korn i din vattenflaska för att garantera ett stadigt mineralflöde. Det kommer jag att börja med igen, it’s soooo Goood!!!! Butiken har även en mängd olika Rawfood-kex i diverse smaker, samt spreads. Och det är bra priser på dessa oxå!!!

 

Nu ska jag fortsätta med förberedelserna inför plåtningen imon – Tjo hoo!!! Ha den härligaste av kvällar!

Aloha!

 

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments