RAW Butter RAW – All kinds

Efter en härlig helg på Gotland hämtade jag själv ut mitt paket med Gosaker; These Nutbutters are to kill for 😉 Kokosnötoljan till smoothies, på bröd om man nu vill det eller att blanda med avocado och örter för ett Spread, Kokosnötsmöret för den som vill ha en riktig upplevele – smoothie eller desserter och ”Not to live without-tahinin” – Yummie!!!!
Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 comments

 • Hej Kristina,

  försöker verkligen lära mig det här med raw-food, min kropp vill ha mer och mer av det helt enkelt. Är dock osäker på hur en fullvärdig diet ser ut. Vore innerligt tacksam om du kunde ge exempel på en dags "meny", hur det skulle kunna se ut.

  Mvh M

 • skriv mer!! :D:D

 • Skulle vara roligt med fler uppdateringar 🙂

 • Jag vet!!! Jag har haft så mkt på senaste tiden att blogen fallit emellan. Det blir definitivt fler uppdateringar from nästa vecka – Håll UT!!!!

  Kramar
  Kristina