På’t Igen Ba…

På’t Igen Ba…

Hallåj,

Ni som följer mig i bloggen vet att jag för ca 2 veckor sedan startade kuren från Sportgeopathy! Jag blev tvungen att hålla uppe tre dagar, fram till idag, då jag blev oerhört snuvig, ont i halsen och lätt öronvärk – tillfällighet eller resultat av kuren, I don’t know! Man kan ju bara konstatera att det händer oerhört mycket under en sån här kur. Nåväl, jag tar nya friska tag och kör nu vidare 😉 Men de där jädrans drinkarna på morgonen, vet ingenting annat som smakar så in i helv… äckligt men nytta ska det göra 😉 Och det är precis vad jag behöver!! Kuren jag följer rekommenderar 70% rawfood så det är inte så svårt att följa den biten. Idag ger jag en stor eloge till Mr Shiratake som ligger på min tallrik. Thank God för bra alternativ. Nudlarna är gjorda av Shiratake-alger och en hälsobomb!!!

NÄ, nu ska här jobbas vidare! Önskar er alla en härlig dag!

Ciao

Kristina

20130321-194943.jpg

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *