Ös på med Gojibär!

 

Jag vill verkligen påängtera vikten av superfoods!! De finns många olika och alla med sina fantastiska egenskaper och nyttoämnen! Jag har skapat en specialsida om just superfoods som ni kan se. Den uppdateras och fylls på hela tiden. Jag är speciellt förtjust i Gojibär, detta förutom att de är fantastiskt goda, även enkla och tacksamma att använda i det mesta. Du kan äta de som dem är (barnen älskar dessa), mixa i smoothies, brygga té på dem, mixa till glass och sufflér. De ger ifrån sig en fantastisk färg som är trevlig att duka med!

Gojibär, även kallad Wolfberries, känns även igen under namnet ”red diamonds” på den asiatiska marknaden. Gojibäret klassas som en av de näringstätaste superfoodsen de senaste årtusendena. Traditionellt har gojibäret använts inom medicinen av de kinesiska munkarna, och håller fortfarande en stark position inom den österländska medicinen, men börjar bli allt vanligare även inom den västerländska.

Gojibären kommer oftast i en soltorkad form.  Gojibär är en bra källa till protein, antioxidanter, livsnödvändiga aminosyror samt mer än 20 vitaminer och mineraler (inkluderat vit. A, C och järn). Gojibär innehar alla naturliga och nödvändiga element för maximal hälsa och vitalitet.

Testa dom du oxå, de är GREAT!!!!

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *