NYTT från Yogitea

NYTT från Yogitea

Vad skulle en höstkväll vara utan en kopp té? Finns det något mer härligt att få krypa upp i soffan med en kopp té av bästa sorten? Jag har några téfavoriter minst sagt, och de får gärna bidra med det där lilla extra. Det får gärna vara ekologiskt, innehålla skarpladdade örter, blad, blommor, rötter eller annat som på något sätt ger en extra skjuts för hälsan och immunförsvaret.

Extra glad blir jag när Yogi Tea presenterar nyheter på marknaden.

yogite

Yogi Tea Green Macha Lemon
En kombination av ayurvediska örter och fruktig citron.
Matcha te var en gång i tiden tingat för endast den japanska eliten, och framställs genom en avancerad process där tencha plantans blad mals ner till finkornigt matchapulver. Denna teblandning består av fina gröna Tencha-bladknoppar, vilka skyddas från solljus under de sista veckorna innan skörd och ger en uppfriskande effekt. Detta i en härlig kombination av fruktigt citrongräs och syrlig lime skapar en speciell smakupplevelse.

Yogi Tea Immune Support
Vem behöver inte lite extra immun support under säsongens upp- och nergångar? Den söta och något beska smaken av Röd solhatt (Echinacea) kombineras här med fruktiga fläderbär och aromatisk basilika samtidigt som en en hög halt av vit-c från acerolabär boostar immunförsvaret lite extra. Helt klart en favorit till höstens kvällar.

Pris, ca 38kr

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *