Nylansering av Rawfood.se

Nylansering av Rawfood.se

Ah, jag känner mig som en iller som jobbar och jobbar och JOBBAR just nu. Det är oerhört spännande att göra om siten och göra den än mer som jag vill ha den. Jag förändras konstant och tyvärr kan ju inte sajten förändras i samma takt av flera olika anledningar 🙂

Optimist som jag är trodde jag att vi skulle ha den klar idag! Men som alltid kommer saker emellan, nya tillägg från min sida, nya plug-ins för att göra det hela ännu bättre, mera mera mera ..!!!

Frustrationen över att inte kunna göra ett skit när deadline är om några dagar är oerhört frustrerande! Två sjuka barn som kräver maximal uppmärksamhet skapar en oerhört fin utmaning i Dalai Lama -stil. Aaauuuuuuuumm – liksom! Ingen stress här inte, istället leker vi med tågbanan, läser Babo Pekar och tittar på Pippi Långstrump för tredje gången 🙂

Men nu så, är det ju faktiskt så att jag tror mig ha valt rätt man som vet hur man ställer upp, OCH som kan både företag, familj, relation och annat!

Så, lanseringen blir istället på Onsdag- YES!! Det är så mycket nytt och spännande som ni bara INTE får missa! Jag fortsätter jobba som en iller…Glömde jag säga att jag är med i föräldrarådet! Jag ser nu att vi har möte tisdag kväll, jaha, det var det det!!

Aloha så länge och väl mött på nya Rawfood.se på Onsdag!

20130415-105620.jpg

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 comment