Ny produkt – Kulau

Äntligen har det kommit ytterligare ett kokosvatten på den svenska marknaden! Det är Kalau som kommer i tre smakvarianter! Pure Coconut, Relax och Renew. Alla är fantastiska och en riktig törstsläckare när de intas iskalla – Yummie!! Det neutrala kokosvattnet är nog den bästa grunden för chokladsmoothie. Tillsammans med kokosolja och gojibär säger jag bara WOW!! Självklart är dessa produkter ekologiska och helt rena. Jag älskar dem och får mig att tänka tillbaka på min semester i Brasilien för ett par år sedan. OJ vad jag levde på färska young coconuts! Altså, jag säger då det – det finns INGENTING som är så helande och bra för kroppen som kokosnöten och då även speciellt för huden!

Läs mer och beställ dessa fantastiska Kalau från Rawfoodshop. Se länken nedan.

http://www.rawfoodshop.se/advanced_search_result.php?keywords=kulau&x=0&y=

Ha den bästa dagen!

Aloha

 

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 comments

 • Hej igen!
  Hur mycket kokosvatten rekommenderar du att man ska dricka per dag? Vilka effekter kan jag förvänta mig av ett sådant kosttillskott? Har du en Har du en ”promotionskod eller rabattkupong” att ge ut för köp hos Rawfoodshop.se då ni uppenbart har ett samarbete? Om så är fallet, kan jag absolut tänka mig att testa på att handla min Rawfood där!
  / Jörgen

 • Hej Jörgen!
  Vi planerar att ha kokosvattnet som månadens vara, mer info kommer inom en vecka. Har du anmält dig till nyhetsbrevet?
  /Kristina

 • Hej igen Jörgen,

  När det gäller kokosvattnet kan jag inte ge någon rekommendation. Det är inte som ett ”kosttillskott” med en begränsad/optimal mängd att inta. Det är inte farligt på något sätt att dricka kokosvatten så det är en smaksak och upp till dig! När jag var i Brasilien snittade jag 6-7 kokosnötter per dag – that’s a lot!!! Min kropp älskade det.

  Min erfarenhet är att kokosvatten är en toppeningrediens att ha i basen till chokladsmoothien. Den är även grym att dricka under/efter träning eftersom det är ett helt annat vatten än vanligt vatten. Den återställer elektrolytbalansen, ger näring, vätska och ett bra ph-värde. Du kan aldrig dricka för mycket. Fastar du eller väljer bort fast föda under en period är kokosvattnet idealiskt för att få den där extra kicken! Din kropp kommer att säga stop när du har druckit för mycket. En bra idé är att fylla kylen med 10-20 stycken för att dricka när du är sugen. Blanda gärna i spirulina eller annan superfood och ta med i väskan som mellanmål etc…

  //Kristina