Nu känner jag mig redan bättre..;-)

Jag visste väl att en kaffe-tarmsköljning i morse skulle göra susen, haha.

Det gäller att hitta sina egna knappar att trycka på när det verkligen gäller 😉 Efter en tarmsköljning i morse och flytande föda känner jag mig pigg som en mört! Jag kommer förvisso inte att träna idag. Istället blir det en slö form av yoga, dvs thaimassage!

I morse dundrade jag på ordentligt med msm, vetegräs & korngräs, och till lunch blev det en smoothie på Choklad, maca, gojibär, nyponpulver, camu camu tillsammans med färska jordgubbar och lite mandelmjölk – Yummie!!! Jag är inte ett dugg hungrig och gissar att kroppen fokuserar på healing, detox istället för att smälta en massa mat.

Nu ska jag jobba vidare…Ha en skön eftermiddag.
Aloha!

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *