Morning Glory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gomorron!

Ahhhh, vilken alldeles underbar dag! Man tror knappt sina ögon när man tittar ut och ser att det är sol – IGEN!! Och ännu lyckligare blir man när man kommer upp, öppnar kylen och ser att – Wow, färskpressad juice och en smoothie!! Ibland blir jag glatt överraskad av min kärlek som har förberett min frukost innan han går på jobbet 😉 Det ska tilläggas att han inte hade en aning om smoothies innan vi träffades. Nja, han visste iof vad Jamba Juice var efter att ha varit en flitig besökare då ha bodde i Australien.

Till Juicen lade jag till brännässelpulver, greens greens greens…

Idag blir det premiär för mig o Sebbe på Baby yoga, det ska verkligen bli spännande. Och en lånpromenad i solen på det – Lyckan vet inga gränser 😉

Ha den bästa dagen!

Aloha

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments