Morgonens röda

Guud vad man saknar smoothisar de dagar man inte dricker dem! Jag har juicat ett par dagar nu och idag byttes den gröna juicen ut mot en röd smoothie istället! Mmmm, ekologiska jordgubbar, gojibär och choklad, finns det en bättre kombo??? Toppa den med lite krossade chokladbönor och du har the drink of the day 😉 Nu måste jag rusa vidare, uppdrag som väntar…

Hur du gör denna? Busenkelt!
Kör ner ett paket frysta ekologiska jorgubbar, de där små fina. Tillsätt lite banan, gojibär och krossad choklad och mixa allt med mandel- eller havremjölk!

Ha den bästa dagen!

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments

  • Låter UNDERBART gott! Men var får du tag på de små fina ekologiska jordgubbarna? Mandel- och havremjölken likaså… Du kanske har skrivit om det tidigare då följde jag inte sidan.
    Hälsningar Lena

  • Hej Lena,

    Tackar tackar – det ÄR supergott!! Ekologiska jordgubbar kan du få tag i på de flesta livsmedelsbutiker. Prisextra har dem och likaså Daglivs vid Fridhemsplan. Havremjölken (Oatly) finns överallt, fråga personalen. Den är ett betydligt billigare alternativ till den dyra mandelmjölken som du annars kan hitta i div hälsokostbutiker samt Konsum vid Odenplan.

    Lycka till!
    /Kristina