Morgonens lilla röda

Hej på er alla och Gott Nytt År!!!

Vilken härlig start på det nya året! Jag vet inte om det är psykologiskt eller om det verkligen sker ett påtagligt skifte i energierna!? Hur som helst anlitade jag en karriärcoach i november i fjol och sista mötet blir nästa vecka! Det känns alltid lika häftigt och coolt att få nya insikter och lära sig mer om sig själv!! Så Inspirerad är jag!!!

Morgonens lilla röda blandades ut med nässelpulver och blev en sann explosion! Grymt för gravida som jag ;-). Nu blir det en prommis och lunch med la familia 😉

Ha den bästa dagen!!

Aloha

20120105-122609.jpg

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments

 • Hejsan.

  Tack för en fin bogg :). Jag har en fråga. Jag dricker väldigt mycket juice just nu har ocg undrar om du har något tips för tenderna. Känner du nått i tänderna när du dricker mycket juice???

  Hoppas du får en fin dag
  MVH
  Karin

  • Hej Karin!

   Tack för att du gillar bloggen!! Det här med juice kan vara ett problem för många, beroende på VILKA typer av juicer man dricker. Jag vet bara att citrusjuicer kan skapa ilningar i tänderna eller att det gör lite ont. Är det citrusjuicer du dricker? Mitt enda tips till dig egentligen är att dricka de i perioder och låta tänderna vila, SAMT att skölja/gurgla munnen med vatten direkt efteråt men absolut INTE borsta tänderna.

   Lycka till!
   /Kristina