Mjuka Läppar – NEWS!

Mjuka Läppar – NEWS!

Några sköna nyheter för mjuka läppar är:

EOS Summer Fruit – som har blivit en riktig storfavorit! Den innovativa designen för smart applicering på läpparna gör att läppbalsamet hålls fräschare längre. Berikad med antioxidantrikt E-vitamin, mjukgörande sheasmör och jojobaolja, är EOS läppbalsam perfekt för att hålla dina läppar mjuka och återfuktade. Den kommer i många härligt fruktiga smaker. Pris 69 kr.

LIPGLAM – innehåller medicinskt lanolin som huvudingrediens, en av naturens finaste oljor som utvinns ur fårull. Lanolinet bevarar fukten i huden och verkar på djupet tillsammans med bland annat vårdande arganolja som innehåller antioxidanter, vitamin E samt essentiella fettsyror.
LipGlam stimulerar hudens naturliga fuktbarriär och skyddar mot yttre påverkan samt lämnar läpparna härlig lena, friska och fylliga med en fräsch glans. 100% naturliga ingredienser. Kan även användas på nagelband, kluvna hårtoppar, torra hudpartier såsom armbågar, samt styling för brynen etc… Pris 99 kr.

All Day Balm från Maria Åkerberg – En uppdaterad favorit i smartare förpackning. All Day Balm är en multifunktionell balm. Med sitt rika innehåll av Bivax och Geranium fungerar den utmärkt på torra läppar, spruckna hälar och torra nagelband. Den hjälper även till att mjuka upp torra armbågar och knän. Den fungerar för alla, även för den minsta bebisen. Detta gör att den får en given plats i allas husapotek. Bara naturliga ingredienser. Pris 139 kr.

URTEKRAMS Läppbalsam – nu har uppdateringen av läppbalsamet kommit, ett helt vegansk läppbalsam fullt av fuktgivande och skyddande sheasmör. Sheasmöret pressas direkt från sheanöten och har en rad goda egenskaper. Smöret är mjukgörande och innehåller höga halter av fytosteroler, tokoferoler (E-vitamin), och triterpener (cinnamater) vilket gör att sheasmöret är antioxidantrikt samt antiinflammatoriskt. Smöret ger också ett naturligt skydd mot skadliga UV-ljus och fungerar särskilt bra till torr och skadad hud och verkar lugnande om man har bränt sig i solen. Pris ca 39 kr.

IMG_3120

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *