Livskraft och energi – NU!

Äntligen hemkomst från Kajakturen! Fantastiskt och underbart, och nu är jag heeeelt slut 😉 Man känner verkligen att man lever efter en sådan tur – Motion, frisk luft och massor av sol och ännu mer Skratt. Fan vad jag har skrattat, ibland är det inte helt lätt att paddla som man bör, haha!! Nu blir det att ladda om batterierna med ännu mer Green Juice och lite vila. 

Ikväll blir det celleri, gurka, broccoli och lite äpple  – Yummie!
Ha den skönaste av kvällar!
Namaste

The way to gain a good reputation, is to endeavor to bewhat you desire to appear. –Socrates
Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments

 • Hej! Gillar din blogg och tycker hela den här Raw food livstilen är väldigt intressant! Jag funderar på att prova på det ett tag för att se skillnaden. Har även lite problem med magen så jag tror att jag skulle må bättre av det.
  Skulle inte du kunna skriva upp vad du äter på en dag ungefär och hur mycket? Så att man kan få lite perspektiv på hur mkt som är lagom att äta, även fast det såklart är lite individuellt också. Ska nog pröva nåt av recepten här på hemsidan också.
  Du äter inga mjöljprodukter, smör, ost eller yoghurt eller nåt sånt va? Har du något tips på nåt annat krämigt att ha på mackan isåfall?

  Vore tacksam för svar!

 • Hej Betty,

  Välkommen till en Magisk Rawfood-värld 😉 Vad jag äter en typisk dag är smoothie till frukost baserat på bär, havre- eller mandelmjölk + en jädrans massa superfoods (kolla in shopen). Lunch och middag en härlig stor grönsallad med ruccola, spenat, avokade, olivolja, oliver, tomat, svamp, äpple och walnöt (dessa varierar dagligen).

  Nu på sommaren blir det mycket alkaliska juicer (som du kan se i bloggen) vilket är fantastiskt för hyn och kroppen.

  Ex på krämigt pålägg på mackan så har jag tå favoriter. Gör egen hummus (viktigt att du har raw tahini) eller mosar avokado på. Du kan oxå mixa avokado med olivolja och lite örtsalt så har du någonting som slår det mesta.

  Aloha!
  /Kristina