Julianos Raw i Santa Monica

Ljuvliga morgon, solen skiner, Sebastian springer runt i sin gåstol och mannen servar med apelsinjuice & smoothie! Kan man vara mer lycklig (…eller bortskämd). När solen skiner som starkast kan jag inte låta bi att tänka på, och sakna Kalifornien sjukt mycket!! Få se om vi kommer iväg i juni.

 

Mmmm, tänk att kunna besöka Lazy Acres varje morgon för en färskpressad juice i alla former, eller varför inte en vetegrässhot, barleyshot eller smoothie! För att inte tala om en saftig sallads-lunch på Natural Café…Sedan drar vi vidare till Marys Secret Garden i Ventura och när vi äntligen anländer Santa Monica så kör vi ett frivarv till Ereweorn – en organic livsmedelsbutik som har ALLT – och då menar jag all mat du kan tänka dig, superfoods, elixir-bar, rawfood, rawfood takeaway, raw desserter mm mm…och varför inte stanna för den underbaraste lunchen på en av de absolut bästa Rawfood restaurangerna i LA, nämligen Planet Raw  som ligger på Broadway Street. För er som har vägarna förbi – ett MÅSTE!!

Kolla in bilderna från Julianos Rawfood restaurang Planet Raw!!

 


Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 comments

 • Hej!
  Jag besöker Californien rätt regelbundet, men då främst norra Kalifornien. Har du några bra tips på RawFood restauranger där?
  Tack för en skön och inspirerande sida och blogg 🙂
  / C

  • Hej Christoffer,
   Gissar att du besöker norra Californien av business-skäl. Min sambo bodde där en period när han jobbade på ericsson 😉 Det är närmare två år sedan jag själv var i SF. Jag ska kolla med mina vänner därborta och ge dig ett svar om vilka restauranger som gäller!!!
   Ha det så gott!
   /Kristina

 • Jag älskar också Planet Raw !!!! Gjorde deras kelpnudelpasta med cashewsås idag till lunch! Såååå gott! De har helt gudomlig mat! Har du deras matlagningsbok?

 • Åh gud så gott!!
  Lämna gärna receptet på den ;_) Jag har haft Juianos Raw recipe book en längre tid, men lämnat tillbaka den nu. Dax att införskaffa den igen!