Juice hos Saltå Kvarn

 

Visst har dagen varit underbar! Själv har jag strosat omkring på söder med en väninna och pratat om allt mellan himmel och jord. Vi stannade till på Saltå Kvarns butik på Renstiernasgata 27 och köpte varsin juice från kylen. En med grapefrukt till mig och en grönsaksjuice till my dear friend. Det är en fantastisk butik med snygg design. Inte för att de har speciellt mycket Rawfood, men alla som känner till Saltå Kvarn vet att de har fantastiska produkter när det kommer till ekologi och renhet.

 

 

Personligen har jag inga problem med att dricka en juice som inte är Raw mellan varven. För mig är det viktigast att det är ekologiskt, helt utan tillsatser eller utfyllnad. Har jag inte haft tid att pressa en egen juice så köper jag gärna det näst bästa 😉 För mig är enkelhet och frihet viktiga ledord! Jag rekommenderar varmt att titta förbi Saltå Kvarns butik, om så inte för en juice, så säljer de även groddburkar, underbara olivoljor och vinäger Lovely!!!

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *