Inspirationskurs Rawfood

Hejsan alla hälsoentusiaster!

Nästa helg, på lördag den 27 oktober, håller jag en tre timmars inspirationskurs i Rawfood, med temat ”Stark och Slank” – vem vill inte känna sig både stark och slank!!?? Jag inspirerar till att äta mer hälsosamt på ett enkelt sätt. Det är inte bara viktigt att du och jag äter rätt, utan även du som gravid, mamma samt dina barn. Idag har man lyckats koppla såå mycket felaktig kost till direkt ohälsa, så med denna kurs bryter vi av den ohälsosamma stilen och ersätter den med hälsosam kunskap kring mat och rawfood, samt hur en sund livsstil påverkar din hälsa, utseende och beteende.

Kursen kommer förhoppningsvis att ge dig en liten kick till att vilja fortsätta utforska den sundare vägen för att må bättre och ha mer energi i vardagen samt kunna fatta bättre beslut. Om du tror att detta är någonting för dig eller din väninna, kompis, syster, mor, far, så boka på din plats lördag den 27 oktober, mellan 11-14. Vi håller till i trevliga lokaler i Gamla Stan.

Kostnad:  500:- (inkl moms)

Maila; [email protected],  för mer information eller för att boka din plats.

 

Vi ses!

/Kristina

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 comments

 • Hej Kristina!

  Vilken mjölkprodukt är bäst när man ska gå ner i vikt?
  Jag gillar att äta fil på morgonen, men det kanske inte är så optimalt.?

  /Carina

  • Hej Carina,

   När jag bodde i Ca så var det vanligt att man åt opastöriserad getmjölk/yoghurt eftersom det är snällare och mer lättsmält för våra kroppar! Järna säljer getmjölk och yoghurt som är närproducerade och ekologiska, vilket ju är att föredra eftersom det är mycket hormoner i mejeriprodukter. Såklart är de oxå dyrare. Om du är ute efter att gå ner i vikt måste man nog kolla mer på helheten snarare än ett endaste livsmedel. Om jag vore dig skulle jag ersätta fil med naturell yoghurt med extra bakteriekultur samt varva det med naturell ekologisk soyayoghurt och kanske försöka dra ned på det litegrann allt eftersom 😉

   Lycka till!
   /Kristina

   • Tack för snabbt svar.

    Jag har sneglat mot soyaprodukter ett tag, så jag ska ta och prova på det, tack.=).