Föreläsningar

Föreläsningar

(Håll utkik efter föreläsningarna i kalendariet)

Inspirations-kicken (1 tim)

En intensiv och rapp inspirationsföreläsning om rawfood och dess häftiga effekter på kroppen och knoppen. Kom med på en annorlunda resa i ”världen om rawfood”. Du blir garanterat inspirerad och kommer att gå ifrån med ny kunskap, många enkla och konkreta tips på hur du får mer energi och glädje i vardagen!

Rawfood för nybörjare

Vi går igenom grunderna inom Rawfood.
Vad innebär begreppet Rawfood?
Vilka livsmedel ingår i en rawfood diet och vilka livsmedel bör man undvika?
Vi går igenom hur man enklast börjar applicera mer Rawfood i sin diet. Du får konkreta och praktiska råd och tips för en enklare vardag med mer rawfood.

En kurs för dig som är nyfiken på Rawfood, och för dig som vill börja förstå hur kost och hälsa hänger ihop på en grundläggande nivå.

I föreläsningen ingår en av Kristina utvald ”Goody Bag” med några av de bästa rawfood produkterna samt enkla recept för en hälsosammare och mer energisk livsstil!

Rawfood i karriären

Har du någonsin funderat över var din energi kommer ifrån och vad du skulle kunna göra för att få än mer energi och prestera än mer samtidigt som du behåller ett större lugn och ett större fokus?

Kan kosten och hur du lever ha ett direkt samband med din prestation i vardagen och på jobbet?

Idag vet vi att kosten har ett direkt samband med din energi och prestation. Vad som inte är lika självklart är VAD som faktiskt dränerar kroppen på energi och VAD som faktiskt bygger upp och maximerar din energi.

Vi går igenom de delar som faktiskt berör och som påverkar vilken energi vi har: kosten/superfoods, vila/avslappning, träning, glädje, medveten närvaro, relationer mm.
Vi går igenom de avgörande och viktigaste nyckelpunkter som du enkelt kan applicera i din vardag, du får trixen och tipsen för ett mer effektivare DU.

En kurs för dig i farten och som vill maximera din energi på enklaste och effektivaste sätt.

I föreläsningen ingår en av Kristina utvald ”Goody Bag” med några av de bästa rawfood produkterna samt enkla recept för en hälsosammare och mer energisk livsstil!

Hälsa för föräldrar och barn

Som föräldrar bär vi ett ansvar till våra barn. Vi vill ge de det bästa vi kan. Genom forskning vet vi idag att vissa livsmedel, exempelvis vitt mjöl, socker, mjölk och gluten har en negativ inverkan på kroppen. Så vad innebär det i praktiken och vad kan man göra för att minimera/utesluta dessa livsmedel?

Den här föreläsningen handlar om hur vi kan maximera näringsintaget, inte bara till oss själva, utan även till våra barn och skapa friska och glada barn genom maten de äter. Vi går igenom bra livsmedel samt livsmedel som inte är bra för vare sig oss eller barnen. Föreläsningen handlar inte enbart om Rawfood även om det har ett stort inslag.
Ni får många konkreta tips och råd för hur ni kan börja ge era barn bättre mat och en fantastisk start i livet.