Inspiration

Föreläsningar

Är du eller ditt företag intresserad av att veta mer om varför Rawfood och Superfoods gynnar din hälsa och energi? Hur du, med hjälp av rawfood, kan prestera bättre i vardagslivet och karriären, samt få ett högre välbefinnande? Då är du välkommen att kontakta oss för mer information samt hur vi tillsammans kan skräddarsy ett föreläsnings-program som passar just ditt företag och ändamål.

Kontakta oss på:

[email protected]

0707-302322

Coaching

Rawfood.se erbjuder dig rawfoodcoching. Coaching passar dig som vill ta din hälsa till en ny nivå, men även för dig som vill ha högre energi i vardagslivet och karriären! Vi skräddarsyr ett kostprogram som passar dig i din vardag. Du får lära dig vardagstrixen som får det att fungera samt kunskapen om de högkvalitativa egenskaper som rawfood & superfoods besitter.

Välkommen att kontakta oss på:

[email protected]

0707-302322

Inspirationskurs

Vi anordnar även inspirationskurser i Rawfood, där du får ta del av matnyttig information. Vi berättar även om hur vi, genom rawfood, mår bättre, får mer energi och fokus i både arbetslivet och i vardagslivet. Oftast demonstrerar vi även hur du enklast kan ”komma igång” med att få i dig och familjen mer Raw på ett enkelt sätt!

Boka upp denna kurs genom att maila till:

[email protected]

0707-302322