Hur man gör en smoothie på mindre än 2 minuter

Hej igen,

Nu var det dax för frukost och jag förundras varje gång hur enkelt det är att få i sig det bästa!! Blanda-mixa-häll upp-drick! Svårare än så är det inte. Jag gjorde en riktig antioxidant-drink precis och så här ser det ut:

1. I med alla ingredienser i en mixer (tar max 45 sekunder)

2. Mixa mixa mixa (max 30 sekunder)

3. Häll upp i vackert glas och njut. Tar betydligt längre än 3 minuter 😉

 

 

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 comments

 • Tack för ett super inlägg! Nu ska jag sätta igång med Smotthies 🙂
  Kram Ingrid

 • Vilka superfoods tycker du smakar bäst i en Smotthie? Jag har ofta en banan, bär och mjölk/yoghurt bas i mina Smoothies.
  Kram Ingrid

  • Hej Ingrid!
   Du kan använda precis vilka superfoods som helst. Med den basen funkar de flesta superfoods rent smakmässigt! Jag skulle dock undvika att blanda choklad med yoghurt, samt att försöka byta ut mjölken/yoghurten mot havre- eller mandelmjölk någon gång ibland 😉
   Lycka till!
   /Kristina