Boka höstens kurser NU!

 

Nu Äntligen är några av höstens kursdatum satta! Vi byter ut kaffet och kakan till energigivande teer och elixirs samt smarriga rawfood deserter. Vi byter ut det som stjäl av kroppens energi till det som ger kroppen energi. Hänk med på några timmars inspiration och vägledning inom Rawfood, samt hur du enkelt kan börja implementera mer rawfood i vardagen.

Alla kurser är grundkurser där vi pratar om vad Rawfood är, vilken supereffekt det har på hälsan och prestationen, samt hur man enkelt får in mer rawfood i vardagen. Kurserna har dock olika teman som vi belyser i mer djup. Ev fler datum kommer att tillkomma beroende på intresse.

Lördag 6 Oktober, kl 10-13, Gamla Stan – Skaffa dig en superhälsa!

Lördag 27 Oktober, kl 10-13, Gamla Stan – Frisk och Slank med Rawfood.

Lördag 17 November, kl 10-13, Gamla Stan – Vad är superfoods och vad är det som gör att choklad är bland det bästa man kan äta?

Pris per kurs: 500:- (inkl moms). Under kursen får du testa på en smarrig rawfood dessert och grön juice. Du får även en enklare receptsamling på juicer och smoothies med dig hem, samt möjligheten att köpa utvalda superfoods/rawfood till rabatterade priser.

 

För mer info och bokning maila till; [email protected]

Hoppas att vi ses!

//Kristina

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *