Home made Honey ;-)

Hejsan!
Lite segt med inlĂ€gg nu 😉 Hela gĂ„rdagen gick Ă„t till att köra bil och idag har vi haft fullt upp med besök hos frissan , en hĂ€rlig lunch frĂ„n matdistriktet ute i det gröna med underbara vĂ€nner, och sedan mys och pys med La Familia! Vad Ă€r det man sĂ€ger, borta bra men hemma bĂ€st! Fördelen med hus Ă€r sĂ„klart naturen och friheten, och just dĂ€rför sĂ„ hĂ„ller Ă€ven vi pĂ„ att titta pĂ„ hus – spĂ€nnande!!!

En viktig grej jag fick med mig frĂ„n dalarna var honung – RIKTIG honung! En bekant till oss har egna bin och slungar honung med jĂ€mna mellanrum. Jag har Ă€nnu inte testat denna men den ser fin ut i fĂ€rgen 😉 Det Ă€r familjen Sjöberg i Falun som driver detta hobbyprojekt!

Nu ska jag laga en hĂ€rlig sallad till middag! Det blir massor av grönt och selleri. Jag och min sambo har fĂ„tt dille pĂ„ selleri, men det Ă€r sĂ„ jĂ€k… gott!! Kanske blir det en kopp te med lite honung i a little later. Eller varför inte en ansiktsmask pĂ„ honung och naturell yoghurt – det Ă€r grejer det. För er som Ă€nnu inte testat det sĂ„ kan jag bara sĂ€ga DO IT and feel the difference!

Ha den bÀsta kvÀllen nÄgon sin!!

Aloha!

 

 

 

Liknande inlÀgg

LĂ€mna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

2 comments

 • Hej!
  Har ”Sjöbergs Honung” nĂ„gon hemsida eller webshop? Du fĂ„r gĂ€rna kommentera hur honungen var efter du prövat 🙂
  Kram Ingrid

  • Hej Ingrid!
   Sjöbergs honung har ingen hemsida, de Ă€r smĂ„ odlare som inte sĂ€ljer kommersiellt. Ja Ă„terkommer nĂ€r jag har smakat pĂ„ denna 😉
   //Kristina