Skönhetsvård med Havtorn

Havtorn är ett bär som innehåller oerhört stora mängder antioxidanter samt de viktiga fettsyrorna Omega 3, 6, 7, 9. Nu har det lanserats en serie skönhetskrämer med ett ovanligt högt innehåll av havtorn, därav den starka fina orange färgen – My Havtorn!

Serien är helt ekologisk och innehåller enbart ekologiska och naturliga ingredienser såsom havtorn, arganolja, avokadoolja, tistelolja. Jag känner mig riktigt upprymd över dessa produkter. Alla är fantastiska, rengöringskrämen är oerhört mjuk och len, ansiktsoljan otroligt rik och fyllig, för att inte tala om nagelbandsoljan som är en favorit för mina sköra naglar. Tillsammans med handkrämen tillgodoser det mina händers näringsbehov optimalt. Jag vurmar varmt för dessa produkter!!

 

 

Ansiktsoljan är en favorit. Med olja från Havtorn, Argan och Avokado ger det rikligt med näring åt huden. Eftersom oljorna absorberas snabbt av huden så passar oljan bra som nattolja.

Den här fantastiska handkrämen lägger sig som ett silke över huden. En fantastisk produkt för torra och nariga vinterhänder!

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 comments