Havtorn

Åh, vad härligt det är att vara upp i Dalarna, det är sannerligen vackert här! Det är en viss skillnad att öppna dörren här och mötas av naturen, istället för att mötas av trafik och avgaser 😉 Å andra sidan behöver man alltid kontraster. Utan det ena så vet man inte det andra. Det ena ger det andra, det andra föder det tredje osv…

Jag gjorde ett besök på Cajsa Warg för ett par dagar sedan och hittade denna produkt. Saft av färskpressade havtorn. Verkligen en vitamin-hutt, och då främst C-vitamin. Jag brukar ha frysta hela havtorn hemma. De är grymma att blanda i smoothies tillsammans med gojibär och mandelmjölk – Mmmm!!! För er som har vägarna förbi Cajsa Warg, gå gärna in och titta på sortimentet!!

Ha en härlig dag!

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments

  • Men så lustigt, jag bodde nästan granne (nån kilometer emellan är helt klart granne i norrlandsmått mätt) med JämtTina tills för ett par månader sen. Väldigt vackert, vid Storsjöns strand. Men eftersom du har helt rätt i att vi behöver kontraster i livet så blir det nu en blandning av Göteborg och Stockholm för mig istället.