Havtorn för Insidan & Utsidan

Jag kunde väl aldrig ens ana att Weledas ekologiska havtornolja för kroppen skulle komma att bli min bästa fotkräm, av alla jag testat genom åren! Att den skulle vara bra för kroppen -jo, det visste jag, men för fötterna, my god!! Den har med andra ord blivit min stora favorit och min kropp slukar denna som att det skulle vara det bästa som hänt! Jag har smörjt den i ansiktet ikväll få se på underverk 😉

Lustigt sammanträffande kan tyckas, men samtidigt läser jag senaste Damernas Värld (Jo, jag slukar ALLA tidningar på marknaden eftersom jag jobbar inom mediabranchen och har alltid gjort. Inga digitala produkter kommer någonsin att kunna ersätta de faktiska tidningarna eller magasinen – för mig i alla fall ;-)). Nåväl, I det senaste numret av DV finns att läsa det senaste inom skönhet – och det är ju alltid intressant för oss kvinnor ;-).

Inte helt oväntat börjar skönhetsbranchen förstå att det inte räcker med vad vi smetar på oss, för att göra oss lite vackrare, utan även vad vi stoppar i oss. Därför har nu några av de större märkena; Murad och Dr Brandt, tagit fram kapslar innehållandes antioxidanter och Havtornolja som är rik på viktiga fettsyror och naturliga antioxidanter som E-vitamin. En annan produkt som är baserad på Havtornolja är Skin Boosting Capsules från det svenska märket KEB. Det är ett svenskt unisex hudvårdsmärke som lanserades 2008 av Louise Difva och Daniel Sand, två ex-modeller som tillsammans bestgek Kebnekaise och där fick upp ögonen för arktiska bär fullproppade med nyttigheter.
-Det är så vedertaget att det man stoppar i sig också har betydelse för huden. Vi visste att intresset för hudvård inifrån var stort i USA men att svenskarna inte riktigt tagit till sig det än, berättar Daniel Strand.

Jag säger bara – GO RAW and GO SUPERFOODS!!!!

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *