Härlig Lunch i Solen


Efter en timmes Löpning har jag precis avslutat en superhärlig lunch gjord på massor av färsk ekologisk och närproducerad sallad (wow, vad den var kryddstark) och vitlöksmarienrade broccoli. Till detta en Green Juice – Yummie! Jag skulle kunna leva på det här, det bara är sååå gott!!! kolla in de krispiga salladsbladen – de bara skriker Life force!

Nu ska jag hugga in i jobb en stund och sedan dra iväg till gymet 😉
Aloha!
Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 comments

 • Hej! Matdistriktet måste jag kolla in, låter som en underbar affär om man vill handla lite ekologiskt, den måste jag kolla in!
  Såg i ett tidigare inlägg att din favoritmassör har flyttat till ett nytt ställe, Ten Thaimassage och ville höra med dig var det ligger och om du har tel.nr dit? Jag har ju varit på gång länge nu och tänkt jag skulle komma iväg till Eden Thai men semester och tid har inte funnits så det var tur att jag läste ditt inlägg nu att Ken flyttat till annat ställe! 🙂
  Kram Eva

 • Hej Eva,
  Kolla in Matdistriktet när du har vägarna förbi eller TAR vägarna förbi, du kommer att gilla det 😉

  Ten Thai ligger på Torsgatan 57. Tel nummer: 08-313825.

  Ha det så gott!
  Aloha,
  /Kristina

 • Är det sant, Ten Thai ligger ju nästan granne med mig också! Perfecto! 🙂 Nu ska här bokas tid! Tack för både adress och tel.nr.
  Må så gott du med!
  Många kramar/ Eva

 • Berätta gärna om dina upplevelser när du har varit där 😉

  Aloha!
  /kristina

 • Det lovar jag göra! 🙂
  Kram