Hallon- Blåbär Cocktail

20121203-155221.jpg

Hejsan!
Fartfylld dag som vanligt! Det känns som att man inte kan få nog av allt fixande inför jul! I år är första gången som vi firar jul i vårt hus och vi blir många personer. Föräldrar, syskon med barn, lätt 18 pers.

Helt plötsligt slår det mig att de flesta brukar köra traditionellt julbord. Och även om jag kör den gröna vågen så kan jag inte ta från de som älskar köttbullar och prinskorv. Inga problem att erbjuda både och – men vem ska göra korv, köttbullar och skinka!? Känns varken tilltalande eller inspirerande för egen del – Gud så trist!!! Jag får övertala mannen i huset som är mer lättjan än jag eller så får jag be de som kommer att ta de där korvarna – hua!

Låt mig istället inspirera till ett grönare julbord och varför inte en hallon-blåbärs drink à la Kristina.
Peace of cake:

Färskpressade apelsiner
Färskpressade citroner
Hallonpulver
Blåbärspulver
Shake ‘n Shake – Voala!

Toppa med Bipollen!!

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments