Gyllene droppar för vardagslyx

Gyllene droppar för vardagslyx

ME ANIMAS ekologiska hudvårdsoljor tillverkade i Sverige, och är framtagna både med tanke på hur man använder dem i hemmet och för andra situationer. Därför passar de lika bra i hudvårds- och livsstilsbutiken som i salongsmiljö.

Produkterna är tillverkade av naturliga, ekologiska och fina råvaror som ger ett snabbt och långsiktigt resultat. Anledningen är de tre grundläggande ingredienser som de noggrant väljer ut till deras oljor.

Den första är basoljan som är vegetabilisk, och som mjukgör, stärker och bygger upp hud och naglar. Den andra är de eteriska oljor som både är aktiva och näringsrika, och som dessutom påverkar sinnesstämningen. Den tredje är ett naturligt E-vitamin (tocopherol) som skyddar mot skadliga ämnen i kroppen (som ger skydd mot fria radikaler), lugnar cellernas åldringsprocess, och som dessutom fungerar som ett naturligt konserveringsmedel och antioxidant.

Två av mina favoriter är babyoljan samt ansiktsoljan. Babyoljan har för övrigt blivit vinnare av årets familjeprodukt av Organic Beauty Awards. 
meanima

Aroma Organic Anti Age Face Oil, kallas kärleksfullt för ”antitantoljan”. Perfekt för huden som behöver cellförnyelse och balans Förebygger rynkor och pigmentering. Innehåller vårdande och uppbyggande aprikoskärnolja, samt eteriska oljor av Geranium, olibanum, lavendel och rosmarin.
Pris: 295 kr

Organic Baby Oil, är en näringsrik ekologisk hudvårdsolja speciellt framtagen att passa känslig bebishud. Vårdar, skyddar och mjukgör. Passar även som badolja och till bebismassage. Konserveringsmedel andats E-vitamin.
Innehåller Havreextrakt som har lugnande egenskaper med mineraler, vitaminer och antioxidanter. Ricinolja som är en stabil fettsyra som har vårdande effekt på huden. Sesamolja innehåller antioxidanter som skyddar och vårdar en känslig hud. Lavendel är återfuktande, balanserande och lugnande. Solrosolja som är fullmatad med näring och E-vitamin.
Pris: 295 kr

Mer info www.meanima.se

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *