Grön Kick

20120906-130821.jpg

Ahhhh, tiden går i rasande takt och det är mest full fart hela tiden?! Är det vad småbarnslivet innebär!? Fixa, dona, amma, städa, byta blöja, plocka, plocka, plocka – på det ska man göra någon form av karriär, man ska utvecklas och lära sig nya saker. Man ska ligga i med precis allting! Och visst är det så att det är skoj – om lusten finns där! Och den gör ju det, för det mesta.

Det är så viktigt att man hittar sin egen nisch, det man är bra på, det man kan, men framför allt det man tycker är skoj! Det är viktigt att våga känna efter. Lever jag mitt drömliv? Var det det här jag hade tänkt mig? If not, våga bryta upp och gå utanför din comfort zone.

Sätt dig med papper och penna. Skriv ner vad du vill göra, vad du tycker om och vad du går igång på. Utveckla det och börja sträva mot det nya! Identifiera även det du inte gillar och inte vill ha i ditt liv och se till att slänga ut det för gott!

Life is so much more than not doing what you love to do!!! Som till exempel att dricka en grön smoothie till lunch, som jag gjorde idag! En enkel lunch som spar på tid som jag vill lägga på annat. En lunch som är sprakande god och sannerligen ger en kick!

Nu ska jag fortsätta med mitt innan det är dax att hämta barn på dagis! Ha den bästa dagen någonsin!

Love

20120906-130808.jpg

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 comments