Grön Juice e fan alltid rätt!!

Hallåj,

Vilken underbar dag i solen (jo, vi fick trots allt sol i Saltsjö Duvnäs) även om morgonen mest såg ut att inbringa regn. Det kanske oxå var därför som jag var sååååå sjukt trött i morse. Tidigare innan jag fick barn kunde jag säga till 100% vad orsaken till eventuell trötthet var – dålig kost, för lite sömn, slagg, för lite/för mycket stimulans etc – med andra ord kände jag min kropp utan och innan, och det är det som är så häftigt med Raw Food (eller Life food) att du kommer i kontakt med din kropp på ett Heeelt annat sätt än tidigare!

Jag kan inte säga att jag har samma kroppskännedom NU som DÅ. Fast det betyder ju inte att jag inte kommer att komma dit igen, MEN för tillfället, då jag precis gått igenom ytterligare en graviditet, förlossning, och amning på det med tillhörande hormoner i omlopp så är min kroppskännedom långt ifrån vad den brukar vara. När jag ammade Sebastian gick jag ner 11 kg så det var kanske inte så märkligt att jag även var trött mellan varven. Idag har jag två barn, ammar och sover mindre om nätterna. Kosten är inte vad den brukar vara även om den är bra bättre än vad den genomsnittlige svensken äter 😉

Vart jag vill komma är att jag i morse kände mig sjukt trött och groggy (bakis – känsla) och det enda jag förstod att skulle rädda dagen för mig var att göra en HUGE karaff med färskpressad grön juice och WOW vad rätt jag hade – jag blev helt återställd i kroppen och mitt vanliga energiska jag var åter på sin plats!! En grön juice om dagen för Sveriges befolkning skulle göra underverk, inte bara för hälsan, utan även för hela ekonomin!!

SKÅL för en Grön Juice a´la Kristina

Aloha!!!!

 

 

 

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 comments

 • Jag ska ta ditt tips till hjärtat och gå till centrifugen nu 🙂

 • ååå har du receptet till den underbara gröna juicen, ser så god ut =)

  Kraamis
  Marie

 • Visst har jag receptet på denna juice. Enklast är att köra ner följande i en centrifug och du har ca 1 liter som du kan dricka under dagen, eventuellt även morgonen dagen därpå om det finns kvar!

  1 bunt selleri
  1 gurka
  1-2 äpple
  citron (valfritt)
  Det kommer att bildas ett skum på toppen som du med fördel kan ta bort med en sked.

  Lycka till!
  Kristina